top of page
  • Instagram
  • Pinterest
  • Facebook

Let's Meet

Hi! Wat leuk dat je nieuwsgierig bent geworden naar mij, mijn stijl & werkwijze!  Mijn naam is Lisa van Schaik (1996); geboren en getogen Brabander, én een echt mensenmens met een een grote passie voor kleuren, materialen en texturen maar bovenal interieur! Ik help jou met veel passie van jouw huis een echt thuis te maken!

  • alt.text.label.Instagram
  • alt.text.label.Facebook
  • alt.text.label.Pinterest
1.5.jpg

In 2017 ben ik afgestudeerd aan Sint Lucas Boxtel als designer met o.a. de vakken interieurvormgeving, styling, fotografie en ondernemerschappen. Een stevige basis om jouw wensen te vertalen naar mooie leefruimtes en praktische ontwerpplannen.

Mijn doel is om een interieur af te stemmen op de persoonlijkheid van de bewoner. Hierbij speel ik met vorm, kleuren en materialen. De klant en diens wensen vormen altijd de leidraad in mijn ontwerpen. Naast deze creatieve talenten houd ik van een heldere aanpak. Elk interieur design wordt dan ook met een duidelijk plan gevisualiseerd. Afhankelijk van jouw behoeften maak ik een kleurplan, schets, moodboard, productpresentatie en/of digitale 3D tekening(en).

In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan bij verschillende woonwinkels in de meubelen en stoffering, maar heb ook veel  complete interieurplannen ontworpen en gerealiseerd. 

Ik maak graag een mooie, praktische maar ook bijzondere indeling voor je, passend bij jouw stijl en leefwijze.

bottom of page